English test اختبار تحديد المستوى ارجوا التثبيت

الكاتب : ISLAND_LOVE   المشاهدات : 1,225   الردود : 14    ‏2005-04-14
      مشاركة رقم : 1    ‏2005-04-14
  1. ISLAND_LOVE

    ISLAND_LOVE قلم فضي

    التسجيل :
    ‏2004-12-10
    المشاركات:
    4,799
    الإعجاب :
    0
    هذا الإختبار يُجرىعادة لمن يرغب في الإلتحاق بدورة للغة الإنجليزية في بريطانيا .
    وعلى ضوء إجابة الطالب يُحدد المستوى الذي يلتحق به . للفائدة اطرحه هنا ومن يرغب
    في الإجابة فليحاول وسأنشر الإجابة الصحيحة إن شاء الله بعد اسبوع ومنها يعرف كل من
    شارك مواضع القوة والضعف في إجابته وستكون الإجابة مع الشرح إن شاء الله .. كل ماعليك هو إختيار الإجابة الصحيحة , وعلى بركة الله نبدأ :

    :.................This man has dark
    A. heads B. head C. hairs D. hair

    2. .....................and a
    A. beard B. barber C. moustaches D. facehair
    3
    . He is....................... ........ a jacket.
    A. wearing B. carrying C. having D. holding .

    4. and he is ......................... .... a piece of paper.
    A. wearing B. holding C. having D. getting

    5..............He is sitting at his
    A. chair B. desk C. office D. room


    6. -..................... perhaps he is
    A. work B. at work C. business D. on job

    7. You arrive at a party at 8 p.m. What do you say? .
    A. Goodnight B. Good-bye C. Good evening D. Good afternoon
    8. Someone offers you a drink. You don't want it. What do you say ?
    A. Thank you B. Please C. No thank you D. No please D


    9. Henderson ......................... ............. going to work.
    A. likes not B. don't like C. doesn't like D. not like



    10. ? early in the morning ......................... ......
    A Does he get up B Gets he up C. Do he get up D. Get he up

    11 He ......................... ......... to drive a car.
    A. am learning B. learning C. is learning D. are learning

    12. A train is ......................... ............ a bus.
    A. more quickly B. quickly C. quicker than D. more quick


    13. He ......................... ................... swim very well.
    A. not can B. cannot C. doesn't can D. don't can



    14. the bus to work ......................... .......... .
    A. Always Roberts catches B. Roberts always catches C. Roberts catches always D. Roberts does always catches D.

    15. . ......................... ......................Pet er works in London
    A. He goes there by train B. He there goes by train. C. He goes by train there. D. There goes he by train.
    .
    16? TV last night ......................... ......................... ...
    A. Did he watch B. Watched he C. Did he watched D. Does he watch

    17. I spoke slowly, but he ......................... ...... understand me.
    A. canned not B. didn't can C. didn't could D. could not


    18. He made ......................... ............... last year.
    A. many money B. much money C . a lot of money D. lots money

    19 . ......................... .............I asked him
    A. to not go away B. to go not away C. not to go away D. go not away.

    20. He used to live ......................... .... London.
    A. on B. in C. to D. at

    21. James ......................... ......................... . to him on the phone.
    A. spoked B. speaked C. spoke D. spoken


    22. "......................... ......................... Quiet please - I
    A. am doing a test! B. do a test! C. doing a test! D. does a test

    23. I won't go to Cambridge if it ......................... ..... tomorrow.
    A. rain B. would rain C. rains D. raining
    .
    24. While he ......................... ........ to London he saw an accident.
    A. was driving B. drives C. drove D. had driven .


    25. Millions of cigarettes............... ................ every year.
    A. is smoke B. are smoking C. are smoked D. are smoke


    26. He has a ......................... ... experience of marketing in Europe.
    A. grand B. wide C. large D. great


    27. I remember ......................... ........................ him in London.
    A. of meeting B. to meet C. to meeting D. meeting


    28. ......................... ........ But I saw him in Frankfurt
    A. 3 years ago B. for 3 years C. before 3 years D. since 3 years


    29. Could you look........... the blackboard and read what is on it?
    A. to B. on C. for D. at


    30 . Smith went abroad last year. ......................... .. abroad before.
    A. He had never been B. He had been never C. He never went D. He went never


    31. The last Olympic Games.................... ............... in Barcelona.
    A. were helded B. was holded C. were held D. were hold


    32. He took..................... ....................... cheese.
    A. all of B. all C. the all D. all of the


    33. The committee held a ......................... ................. last week.
    A. meeting B. gathering C. session D. sitting


    34. I ......................... ... the Prime Minister's speech very carefully.
    A. heard to B. heard C. listened to D. overheard


    35. He would have known that, if he ......................... ....he meeting.
    A. had attended B. would have attended C. has attended D. would attend

    36. ? Would you mind ......................... ................... the door
    A. open B. to open C. opening D. to opening

    37. In August he ......................... ......... for us for 25 years.
    A. will have worked B. will work C. is going to work D. will be working

    38. ؟ since I came back to the office ......................... .........
    A. Did Robinson telephone B. Was Robinson telephoning
    C. Telephoned Robinson D. Has Robinson telephoned

    39. He speaks English very well..................... .............. he's only 12.
    A. whereas B. despite C. in spite of D. although


    40. "Don't do that," I said, I........................ ......... him not to do that.
    A. talked B. told C. spoke D. said


    41. He never takes risks. He's a very..................... ............... man.
    A. mindful B. anxious C. attentive D. cautious



    42. I'd like to put...................... ............. a suggestion, if I may.
    A. forward B. over C. across D. through

    43 . I........................ this test for at least half an hour now
    A. am doing B. have done C. have been doing. D do


    44. ......................... ...................... I'll speak to him when he
    A. will arrive B. is arriving C. arrives D. would arrive


    45. "Can you come tomorrow?" He asked ................... tomorrow
    A. if I come B. that I come C. if I could come D. that I can come


    46. He hasn't come again today. If he doesn't come,.................... .......what to do tomorrow.
    A. he wouldn't know B. he didn't know C. he will not have known D. he won't know
     
  2.   مشاركة رقم : 2    ‏2005-04-14
  3. Dilemma

    Dilemma مشرف سابق

    التسجيل :
    ‏2004-06-27
    المشاركات:
    9,147
    الإعجاب :
    0
    Thank you brother for this useful post.:)
    I'll be back soon to test my self.:D


    Yours
    Dilemma :):)
     
  4.   مشاركة رقم : 3    ‏2005-04-16
  5. T_K

    T_K قلم فضي

    التسجيل :
    ‏2003-11-06
    المشاركات:
    3,470
    الإعجاب :
    0
    Hi Island Love

    Here are my answers

    1- D hair
    2- A beard
    3- A wearing
    4- B holding
    5- B desk
    6- B at work
    7- C good evening
    8- C No thank you
    9- C doesn't like
    10- A Does he get up
    11- C is learning
    12- C quicker than
    13- B cannot
    14- B Roberts always catches
    15- A He goes there by train
    16- A Did he watch
    17- D could not
    18- C a lot of money
    19- C not to go away
    20- B in
    21- C spoke
    22- A am doing (taking!) a test
    23- C rains
    24- A was driving
    25- C are smoked
    26- D great
    27- D meeting
    28- A 3 years ago
    29- D at
    30- A He had never been
    31- C were held
    32- D all of the
    33- A meeting
    34- C listened to
    35- A had attended
    36- C opening
    37- A will have worked
    38- D Has Robinson telephoned
    39- D although
    40- B told
    41- D cautious
    42- A forward
    43- C have been doing
    44- C arrives
    45- C if I could come
    46- D he won't know

    my regards

    TK
     
  6.   مشاركة رقم : 4    ‏2005-04-16
  7. الحُسام اليماني

    الحُسام اليماني مشرف سابق

    التسجيل :
    ‏2002-06-07
    المشاركات:
    3,541
    الإعجاب :
    0
    :.................This man has dark
    D hair .

    2. .....................and a
    A. beard
    3
    . He is....................... ........ a jacket.
    A. wearing .

    4. and he is ......................... .... a piece of paper.
    B. holding .

    5..............He is sitting at his
    A. chair


    6. -..................... perhaps he is
    B. at work

    7. You arrive at a party at 8 p.m. What do you say? .
    C. Good evening
    8. Someone offers you a drink. You don't want it. What do you say ?
    A. Thank you


    9. Henderson ......................... ............. going to work.
    C. doesn't like



    10. ? early in the morning ......................... ......
    C. Do he get up

    11 He ......................... ......... to drive a car.
    C. is learning

    12. A train is ......................... ............ a bus.
    D. more quick


    13. He ......................... ................... swim very well.
    B. cannot .



    14. the bus to work ......................... .......... .
    B. Roberts always catches ..

    15. . ......................... ......................Pet er works in London
    A. He goes there by train

    16? TV last night ......................... ......................... ...
    A. Did he watch

    17. I spoke slowly, but he ......................... ...... understand me.
    D. could not


    18. He made ......................... ............... last year.
    B. much money

    19 . ......................... .............I asked him
    D. go not away.

    20. He used to live ......................... .... London.
    B. in

    21. James ......................... ......................... . to him on the phone.
    D. spoken


    22. "......................... ......................... Quiet please - I
    A. am doing a test!

    23. I won't go to Cambridge if it ......................... ..... tomorrow.
    A. rain
    .
    24. While he ......................... ........ to London he saw an accident.
    D. had driven .


    25. Millions of cigarettes............... ................ every year.
    C. are smoked


    26. He has a ......................... ... experience of marketing in Europe.
    D. great


    27. I remember ......................... ........................ him in London.
    B. to meet .


    28. ......................... ........ But I saw him in Frankfurt
    D. since 3 years


    29. Could you look........... the blackboard and read what is on it?
    C. for


    30 . Smith went abroad last year. ......................... .. abroad before.
    A. He had never been


    31. The last Olympic Games.................... ............... in Barcelona.
    B. was holded


    32. He took..................... ....................... cheese.
    A. all of


    33. The committee held a ......................... ................. last week.
    D. sitting


    34. I ......................... ... the Prime Minister's speech very carefully.
    A. heard to


    35. He would have known that, if he ......................... ....he meeting.
    A. had attended

    36. ? Would you mind ......................... ................... the door
    B. to open

    37. In August he ......................... ......... for us for 25 years.
    D. will be working

    38. ؟ since I came back to the office ......................... .........
    A. Did Robinson telephone B.

    39. He speaks English very well..................... .............. he's only 12.
    C. in spite of


    40. "Don't do that," I said, I........................ ......... him not to do that.
    B. told


    41. He never takes risks. He's a very..................... ............... man.
    C. attentive



    42. I'd like to put...................... ............. a suggestion, if I may.
    A. forward B. over C. across D. through

    43 . I........................ this test for at least half an hour now
    A. am doing


    44. ......................... ...................... I'll speak to him when he
    B. is arriving


    45. "Can you come tomorrow?" He asked ................... tomorrow
    B. that I come


    46. He hasn't come again today. If he doesn't come,.................... .......what to do tomorrow.
    B. he didn't know C.
     
  8.   مشاركة رقم : 5    ‏2005-04-17
  9. الحُسام اليماني

    الحُسام اليماني مشرف سابق

    التسجيل :
    ‏2002-06-07
    المشاركات:
    3,541
    الإعجاب :
    0
    I forget to write In englsih :)

    I am waiting to Evaluate my answer
     
  10.   مشاركة رقم : 6    ‏2005-04-17
  11. Dilemma

    Dilemma مشرف سابق

    التسجيل :
    ‏2004-06-27
    المشاركات:
    9,147
    الإعجاب :
    0
    I'm here brother
    I think it's preferable to wait the writer to evaluate the posts by himself
    Thanks

    Yours:):):)
     
  12.   مشاركة رقم : 7    ‏2005-04-18
  13. ابن نفل

    ابن نفل قلم فضي

    التسجيل :
    ‏2002-03-24
    المشاركات:
    4,834
    الإعجاب :
    3,022
    D
    A
    A
    B
    B
    B
    C
    C
    C
    A
    C
    C
    B
    B
    A
    A
    D
    C
    C
    B
    C
    A
    B
    A
    C
    B
    D
    A
    D
    A
    C
    D
    A
    C
    C
    C
    D
    D
    D
    B
    D
    A
    B
    C
    C
    D



    Done In 30 Minutes
     
  14.   مشاركة رقم : 8    ‏2005-04-20
  15. hadwan79

    hadwan79 عضو

    التسجيل :
    ‏2005-04-19
    المشاركات:
    33
    الإعجاب :
    0
    thank you very much brother but here is the correct answer we are waiting :) thanks again
     
  16.   مشاركة رقم : 9    ‏2005-04-20
  17. hadwan79

    hadwan79 عضو

    التسجيل :
    ‏2005-04-19
    المشاركات:
    33
    الإعجاب :
    0
    7-sorry i mean where is the answer not "here is the answe"any way my answers is
    1-D
    2-A
    D-3
    4-D
    5-A
    6-D
    7-C
    8-C
    9-C
    10-A
    11-C
    12-C
    13-B
    14-A
    15-A
    16-A
    17-D
    18-C
    19-A
    20-B
    21-D
    22-A
    23-C
    A24
    B25
    D26
    B27
    C28
    D29
    A30
    D31
    D32
    C33
    C34
    D35
    B36
    D37
    A38
    A39
    B40
    A41
    D42
    B43
    C44
    C45
    C46
     
  18.   مشاركة رقم : 10    ‏2005-04-30
  19. قائد القدسي

    قائد القدسي عضو فعّال

    التسجيل :
    ‏2005-01-05
    المشاركات:
    598
    الإعجاب :
    0
    Thank You Very Much For Your Help Me This Is Very Good But We Have Some Problem We Can't Speak English Because All My Friend Is Very Bad Language As Will As The People Is Negative

    Best Regards
     

مشاركة هذه الصفحة