تتحدونا اعملكم اكله من غير لا طعم ولا رائحه ولا لون ...تتحدو ...طيب شوفو

الكاتب : ألحمادي   المشاهدات : 736   الردود : 18    ‏2004-03-01
      مشاركة رقم : 1    ‏2004-03-01
  1. ألحمادي

    ألحمادي عضو متميّز

    التسجيل :
    ‏2004-07-13
    المشاركات:
    2,184
    الإعجاب :
    0
    طبعا احنا متعودين نعمل اكله لازم تكون ريحتها احلى ريحه ...وطعمها يجنن ولونها الله عليه ..لكن انا بدلكم على اكله سحريه بدون لا ريحه ولا طعم ولا لون


    المقادير : قدر ملئ بالماء فقط ( شفتم مقادير اسهل او ارخص من كذا :))


    الخطوات : خذو القدر الي فيه الماء وحطوه في الفريزر حق الثلاجه لمده معينه وحيتحول الي داخل القدر الى شئ جامد .. والجامد يؤكل ولا يشرب . بمعنى انه الماء تحول الى شئ يؤكل . اي انه اكله ..
    وهكذا تكون اكله ليس لها طعم ولا رائحه ولا لون ;)

    كلو بالهناء والشفاء وادعولي .. ولا تكونو تتحدو مره ثاني :D;)

    ملاحظات 1 - اذا اصبتم باللوز انا مش مسؤووووووووووووووووووووووول :(

    2 - الي ما معوش ثلاجه . مسكين حيحرم من هذه الاكله :D
     
  2.   مشاركة رقم : 2    ‏2004-03-02
  3. وفاء الهاشمي

    وفاء الهاشمي مشرف سابق

    التسجيل :
    ‏2001-12-24
    المشاركات:
    8,130
    الإعجاب :
    0
    السلام عليكم

    طريقة جيدة للعزاب .. ولكن أنا أعــرف بـــــــأن
    الرجال ماهرين في فن المطبخ مش كدة ياشباب
    والله يوفقك أخي الحمادي
     
  4.   مشاركة رقم : 3    ‏2004-03-02
  5. ألحمادي

    ألحمادي عضو متميّز

    التسجيل :
    ‏2004-07-13
    المشاركات:
    2,184
    الإعجاب :
    0
    هذه نكته والا لغز
     
  6.   مشاركة رقم : 4    ‏2004-03-02
  7. ناخبية

    ناخبية عضو

    التسجيل :
    ‏2004-01-14
    المشاركات:
    89
    الإعجاب :
    0
    يعني يا حمادي انه بعض الرجال يعرفو يطبخو

    مش مثل طبخك------------- فشيله

    شفت طبختك( الفنكوتشي) تسممو منها 24 شخص
     
  8.   مشاركة رقم : 5    ‏2004-03-02
  9. لابيرنث

    لابيرنث مشرف سابق

    التسجيل :
    ‏2002-05-11
    المشاركات:
    7,267
    الإعجاب :
    0
    اخي الحمادي

    اكلة رهيييييبة وغنية بالمعادن والفيتامينات
    وتنفع كمان للريجيم
    تنفع بدل الزعقة واللوز ( للتسلية كمان )

    وياسلام لو ترش عليها قليل ماء عشان النكهة :)

    يعني اكلة جنان

    تسلم ايدك

    بس صراحة قول لي مين علمك هذه الطبخة ؟؟؟

    لان ابلة نظيرة ( اعطاها الله طولة العمر ) ما اجت لها فكرة عبقرية زيك

    الله يحفظك من عين الحاسدين :)
     
  10.   مشاركة رقم : 6    ‏2004-03-02
  11. ألحمادي

    ألحمادي عضو متميّز

    التسجيل :
    ‏2004-07-13
    المشاركات:
    2,184
    الإعجاب :
    0

    يا ناخبيه هذه موهبه موهبه


    اما بالنسبه للتنكوشه ..حسب المعلومات انهم 20 بس ليش تزيدي اربعه من فين جبتيهم
     
  12.   مشاركة رقم : 7    ‏2004-03-02
  13. ألحمادي

    ألحمادي عضو متميّز

    التسجيل :
    ‏2004-07-13
    المشاركات:
    2,184
    الإعجاب :
    0

    اكله رهيبه ؟ ماله هذا


    على العموم مشكور
     
  14.   مشاركة رقم : 8    ‏2004-03-03
  15. aborayed

    aborayed قلم ذهبي

    التسجيل :
    ‏2003-08-03
    المشاركات:
    7,186
    الإعجاب :
    0
    هههههههههههههه

    اخي الحامدي طبخه سريعه
    لكن كيف ناكلها حاره او بارده؟

    وايش بنشرب عليها ؟






    ونصيحه منى انتبهوا حد ياكلها عشاء بتكون ثقيله علئ بطنه وما راح يقدر ينام







    مع خالص تحياتي لك
     
  16.   مشاركة رقم : 9    ‏2004-03-03
  17. ألحمادي

    ألحمادي عضو متميّز

    التسجيل :
    ‏2004-07-13
    المشاركات:
    2,184
    الإعجاب :
    0
    الحامدي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mad: :mad: :mad:
    المهم
    انت تقدر تاكلها حاره او بارده :cool:
    بتسالنا كيف حاره ؟
    الاجابه : روح للحاره الي انت ساكن فيها وكلها هناك بكذا تكون اكلتها حاره:D
    وعلى فكره نقدر نعمل منها سنذوتشات كمان ;)
     
  18.   مشاركة رقم : 10    ‏2004-03-04
  19. aborayed

    aborayed قلم ذهبي

    التسجيل :
    ‏2003-08-03
    المشاركات:
    7,186
    الإعجاب :
    0
    هههههههههههههههههههههههههههه

    هههههههههههههههه
    تسلم اخي الحامدي
    اما قصة السندوتشات

    لها موضوع جديد ه


    تحياتي لك
     

مشاركة هذه الصفحة